HİZMETLERİMİZ

Alüminyum doğrama

Alüminyum panjur sistemleri, konutunuzu iklim şartlarından koruyarak ömrünü uzatır. İçindeki poliüretan köpük sayesinde, önemli ölçüde ısı ve ses yalıtımı da sağlar. Ayrıca hırsızlık olaylarına karşı caydırıcı olma özelliği vardır.

Pvc doğrama

PVC Pencere ve Kapı Sistemi, mükemmel tasarım ve estetiği sayesinde mekanlarınızın tarzına kolayca uyum sağlar. Sistem, en ince ayrıntısına kadar uyum için düşünül­müştür.

Kepenk SİSTEMLERİ

Sağlam dayanıklı aluminyum, poliüretan dolgulu çelik ve galvenizli çelikten üretilen otomatik kontrollü kepenklerle, işyerinizden uzakta, uykularınız kaçmadan içiniz rahat bir şekilde ertesi güne hazırlanın.

OFİS BÖLME SİSTEMLERİ

Üstün yalıtım çevre dostu statik güç. Özel olarak üretilmiş şık ve estetik görüntüsü ile beğeni kazanmış ince alüminyum profilleri sayesinde, günümüz modern mimari ofislerin vazgeçilmezi haline gelmiştir.

Kış bahçesi

Kış bahçesi kullanarak ekstra yaşam alanları oluşturabilir veya var olan teraslarınızda kış aylarında kullanabileceğiniz yeni alanlar elde edebiliriz. Oldukça konforlu olan bu sistem ses ve ısı yalıtımı özelliklerine sahiptir.

Giyotin sürme

Giyotin cam sistemi, motorlu ve uzaktan kumanda ile kontrol edilebilen dikey kayar panellerden oluşur. Alüminyum profilden üretilen kasetler içerisindedir.Yüksek rüzgâr şiddetine dayanıklıdır. Alüminyum profillerimizde RAL renk seçenekleriyle elektrostatik toz boya kullanılır

PANJUR

Alüminyum panjur sistemleri, klasik tarzda makaralı olarak uygulanabildiği gibi; tüp motor sistemleri sayesinde otomatik olarak da uygulanabilir. Bu perde türünün son derece güvenli olmasının yanı sıra ayrıca yapılara ayrı bir estetik katar.

AlÜminyum cephe sistemleri

Alüminyum taşıyıcı sistem üzerinde çeşitli özelliklerde camlar kullanılarak oluşturulan sistemlerdir. Kapaklı cephe, strüktürel silikon kasetli cephe, for side silikon cephe, yarı kapaklı cephe, alüminyum içi çelik takviyeli cephe gibi farklı sistemler mevcuttur.

ADRES

Cumhuriyet Mahallesi Zehra Sokak No: 6
Çayırova / Kocaeli

E-maIl

erizayapi@gmail.com

TELEFON

0 530 663 44 24

REFERANSLAR

Bizi aramanızı gerektirecek başlıca sebepler

%100 müşteri memnuniyeti politikasını benimsemiş olmamız, bizi diğer pvc ve alüminyum doğrama hizmeti veren firmalardan ayıran en büyük özelliktir.

Bütçenize uygun fiyatlarla evinizin dileğiniz köşesine kaliteli ürün garantisiyle hizmet vermekteyiz. 

Olabildiğince hızlı ve garantili teknik destek hizmeti veren deneyimli personelimizle hedef odaklı çalışıp, zamandan tasarruf sağlıyoruz.